DOEN PRODUKTIES.

DOEN Produkties is initiatiefnemer van de Grote ZZP-show. Dit energieke, gastvrije evenement heeft als doel mensen te verbinden en boven zichzelf uit te laten stijgen.

Ons verhaal

DOEN Produkties is een initiatief van ondernemers Koen Oosterwaal en Peter van Aart. Sinds 2009 begeleidt Koen startende ondernemers en ZZP’ers en is als organisatieadviseur actief binnen bedrijven en instellingen in verandering. Peter is professioneel percussionist en heeft een lange staat van dienst als Freelance musicus en in meerdere landelijke musicalproducties zoals The Lion King, maar is ook actief met zijn eigen percussiegroep / workshops Santola. Binnen DOEN Produkties bundelen zij hun krachten en brengen het beste uit twee werelden samen; die van het ondernemerschap en de creatieve wereld.

“Met DOEN Produkties willen we op een creatieve manier ondernemend gedrag in Nederland versterken. Onze kernwaarden hierbij zijn Energie, Groei, Verbinden en Ambiance.”

Onze Missie

Het versterken van ondernemend gedrag in Nederland. Altijd bekeken vanuit een positieve insteek, kijken wij naar de mogelijkheden niet naar de beperking. Wij creëren energieke, gastvrije evenementen waarin mensen zich met elkaar kunnen verbinden en boven zichzelf uitstijgen.

Waarom de grote ZZP show?

In onze dagelijkse praktijk merken we dat je als ondernemer soms even een duwtje nodig hebt. Dit kun je doen door netwerken te bezoeken of juist workshops en trainingen  te volgen over de onderwerpen waar je meer kennis over op wilt doen.

Wij geloven in groei door het inzetten van creativiteit en gevoel. Even los komen uit de dagelijkse praktijk door te lachen om een cabaretier, verrast te worden door een kunstschilder die je net wat anders laat zien of geraakt worden door een prachtig lied. Onze doelstelling is om persoonlijke groei en verandering op deze manier te laten gebeuren. En dat allemaal in een gastvrije ambiance.

Voor ons is ambiance een randvoorwaarde om je met elkaar te verbinden, positieve energie op te wekken en de deur uit te stappen als een rijker mens.