GASTEN.

Een Latenight show kan natuurlijk niet zonder inspirerende gasten. En daar hebben we er een aantal van op de bank tijdens De Grote ZZP Show. Ondernemers die het net even anders doen. En daar maken we graag plaats voor op het podium, om hun ervaringen en verhalen te delen met het publiek. Op originele wijze gaat Edo met hen in gesprek. Dus laat je verrassen…

Krantenverkoper van het jaar

 

De Krantenverkoper van het jaar. In een wedstrijd met meer dan honderd andere kandidaten wist hij te winnen met zijn overtuigende pitch. 

 

En wat is er nu meer "sales" dan daadwerkelijk op straat een product of dienst aan de man te brengen. We gaan de geheimen delen van het verkopen door een echte krantenverkoper. 

 

jac van den elshout

Jac Danst

 

Al jaren lang is Jac ondernemer, maar bovenal dansleraar. Met hart en ziel heeft hij zijn nieuwe locatie aan de Buitenvest weten te realiseren. Jac heeft de verschillende kanten van het ondernemerschap aan den lijve ondervonden. 

Maar met een enorm doorzettingsvermogen, een tomeloze energie en positiviteit staat deze onderneming weer op de kaart. 

Daarom zijn we trots om Jac op de bank te mogen verwelkomen. En hem te bevragen over wegen die hij heeft bewandeld als ondernemer en et geheim achter deze energieke en creatieve ondernemer.

Kijk voor meer info alvast op: www.jac-danst.nl

 

 

(Beeld: BN/De Stem Annelies van Vlaanderen)


sanne feenstra

Conceptstore Kweek

 

Sanne Feenstra (26) is sinds  2010 barista ben bij Café Helene in Boekhandel Quist. Van origine studeerde zij fotografie op de kunstacademie AKV | St Joost te Breda.
Tijdens haar studie merkte zij dat discussie een belangrijk onderdeel werd van haar werk. Maatschappelijke onderwerpen kritisch bespreken met anderen! Sanne organiseerde regelmatig  lezingen en exposities in het 'Culturele Clubhuis' in Breda. Met een voorliefde voor geëngageerde kunst. 
Nu pakt zij dit weer op in Bergen op Zoom door middel van 'Het Cultuurhuis'. Gevestigd in de conceptstore KWEEK. Een gezamenlijk initiatief van meerdere jonge ondernemers.
Het concept is uitgegroeid tot meer dan alleen culturele evenementen organiseren, namelijk een plek creëren waar kleine lokale ondernemers hun duurzame, handgemaakte producten kunnen verkopen. Dit binnen de idealen van 'het nieuwe ondernemen': in de eerste plaats komen maatschappelijke betekenis en geluk, daarna rendement. Wij zijn benieuwd naar  het verhaal van Sanne!

Kijk voor meer info alvast op: facebookpagina Kweek 

 

 

arjan van der weegen

Wethouder 

 

Wethouder Arjan van der Weegen mag natuurlijk niet ontbreken als verantwoordelijk wethouder voor cultuur en vrijetijdseconomie. 

 

Recent opende hij nog de Biobased Pop-up store in het Vierkantje in Bergen op Zoom. En stuurde samen met Patrick van der Velden een groep enthousiaste inwoners van Bergen op Zoom op expeditie "Catan", om de kansen voor Bergen op Zoom te effectueren. Wat houdt hem nog meer bezig? En wat heeft hij met het ondernemerschap? 

 

 

 

(Beeld: BN / De Stem)

patrick van der velden

Wethouder 

 

Regelmatig is wethouder Patrick van der Velden te vinden bij (retail)ondernemers, zowel in de binnenstad als daarbuiten. Niet alleen om een welverdiend bloemetje uit te reiken aan de ondernemer bij de opening van een nieuwe onderneming, maar ook om te weten wat er speelt in zijn stad. 

 

Natuurlijk willen we nog veel meer van hem weten. En is hij samen met zijn collega wethouder Arjan van der Weegen te gast in de Grote ZZP Show. Wat houdt hem nog meer bezig? En wat heeft hij met het ondernemerschap? 

 

 

(Beeld: Kijk op Bergen op Zoom)