NIEUWS.

Première Grote ZZP Show bron van inspiratie!

De première van De Grote ZZP Show vrijdag 8 juli in De Kring Roosendaal was een succes. De show deed wat het beloofde inspireren, motiveren, nieuwe inzichten in bijvoorbeeld de communicatiestijlen, een positieve energie en dat zowel voor ondernemers- als niet-ondernemers!

 

En dat is te zien aan enkele van de vele reacties:

Een geweldige avond gehad!! Zeeeeerr de moeite waard!

Met zzp-ers van allerlei pluimage, muziek,   theater, spelletjes, kunst, mooie prijzen en humor!

Compleet avondje uit... (Cathelijne Zantboer)

Fotografie: ShootbyGitta

 

Het was een spetterende show met zeer veel inspiratie. Wat een snelheid en wat een talent is er in Nederland. Super leuke interactie met publiek. Ga gewoon weer naar de volgende. Wat een ideeën Chapeau. Foto volgt! (Ilona Piris)

 

Geschikt voor iedereen 

Anchorman van de show Edo Berger nam het publiek met scherpte en humor mee door de wereld van het ondernemerschap. Van netwerken met Daphne van Mourik, die live met twee gasten uit het publiek het Netwerkkleed in de praktijk bracht. Gevolgd door de Profiel Professoren met de communicatiestijlen die zij zeer herkenbaar in beeld brachten door een bezoek aan de wijnhandelaar. Live kunst op het podium met Benjamin Scheltema met verrassende muziek door Joost Verbraak en Sanne Verbogt. 

 

Zelf aan de slag 

De zaal die zelf letterlijk aan de slag werd gezet door percussionist Gijs Anders van Straalen. Tom Sanderman die met zijn minmal music op sax het publiek muisstil kreeg. Ondernemers Debbie, Ruud en Sietske die hun weg in het ondernemerschap deelden met als kers op de taart de interactieve prijsuitreiking door wethouder Hans Verbraak. Het slotlied werd gezongen door Janneke Peeters  die het publiek uit volle borst liet zingen; Was ik maar ZZP’er…..! En dit alles muzikaal omlijst door een topband “The Freelance Brothers”. 

 

Grijp je kans

Waarna het publiek vol energie door ging naar de afterparty met DJ The Funcky Bamboo. 

Dus grijp volgende keer je kans en kom naar De Grote ZZP Show!

 

Live Kunst tijdens GZZPS

de grote zzp show gaat smart

Vanaf volgende week zie je hem rijden, De Grote ZZP Show SMART! Dankzij Automotions Mercedes-Benz is De Grote ZZP Show een jaar lang ambassadeur voor SMART. Dus kom je ons tegen, maak gerust een foto en deel deze op Facebook. Hierbij alvast een voorproefje en volgende week in het echt!

kunstenaar benjamin scheltema maakt bank voor gzzps

Hij staat er al klaar voor, de bank waar tijdens de Grote ZZP Show de gasten in worden bevraagd. Kunstenaar Benjamin Scheltema (http://www.gewoonben.nl) maakte er prachtig kunstwerk van. Deze bank wordt de plek waar inspirerende artiesten en ondernemers hun verhaal komen vertellen over het ondernemerschap. 

Sietske ridders te gast bij gzzps

 

Sietske Ridders is vrijdag 8 juli te gast in De Grote ZZP Show samen met Debbie de Brie en Ruud Guldeond neemt zij plaats op de bank. Sietske is met afstand de meest verfrissende creatieve dame die wij kennen!

Klatercoole fijne kleurplaten van betekenis tekent zij. En zeker niet voor de eerste de beste! 

En dat niet alleen... Ze heeft ook enorm veel verstand van verbeelding en daar kan ze hartstochtelijk over vertellen!

Doe daar nog een dosis ontwapenende, scherpe humor bij en je weet... Dat wordt een knalgesprek daar op die bank!

http://www.sietskeridders.com/nrclux/

 

Preview Grote ZZP Show

grote zzp show zeer goed ontvangen

Woensdag 1 juni 2016 de dag van de lancering van de Grote ZZP Show. Vandaag hebben meer dan 2200 mensen kennis gemaakt met de late night show voor ondernemend Nederland. Vele enthousiaste reacties kwamen binnen via de social media. Dat geeft energie. De komende weken presenteert de Grote ZZP Show de artiesten die optreden, de gasten die in de bank plaatsnemen, maar krijgt het publiek ook een kijkje achter de schermen. Wil je meer weten? Volg dan de ontwikkeling van de Grote ZZP Show via FacebookGrote ZZP Show in premiere!

Vrijdag 8 juli 2016 om 20.00 uur gaat de Grote ZZP Show in premiere in De Kring in Roosendaal. Een avondvullende late nightshow met toonaangevende artiesten en ondernemende gasten. Een show voor ZZP'ers, ondernemers en hun partners en relaties. 

 

Kaarten voor de show zijn direct verkrijgbaar bij Theater De Kring. Wil je als ondernemer met energie, inspiratie en nieuwe contacten de zomer in? Bestel  dan nu je kaarten via De Kring.