PROGRAMMA.

De Grote ZZP-show is een heuse late-night show voor ZZP-ers en ondernemers en hun partners, vrienden en relaties. Een energieke, creatieve en eigenzinnige show waarbij artiesten uit de wereld van kleinkunst, theater, muziek en kunst hun creatieve visie geven op het ondernemerschap. Afgewisseld door interviews met inspirerende ondernemers en ondernemende gasten die het vuur aan de schenen worden gelegd door presentator Iwan Dam.

Beleef een avond vol energie, humor, ambiance en passie voor ondernemen met artiesten zoals kleinkunstenaar Janneke Peeters, theatergezelschap De Profielprofessoren, kunstenaar Benjamin Scheltema en trompettist Joost Verbraak, saxofonist Tom Sanderman, percussionist Gijs Anders van Straalen en vele anderen.

De show begint bij het moment van binnenkomst. En ook aan de afterparty is gedacht! Geen standaard achtergrondmuziekje maar een optreden van DJ The Funky Bamboo. Langspeelplaten met muziek die tot de verbeelding spreekt vullen de foyer en/of bar van de locatie waar de Grote ZZP Show neerstrijkt. Ambiance zoals we het bedoelen!

 

Programma Grote ZZP Show

19.30 uur  Ontvangst

20.00 uur  Aanvang voorstelling Grote ZZP Show

21.45 uur  Einde voorstelling Grote ZZP Show - Aanvang afterparty met DJ The Funky Bamboo

23.30 uur  Einde programma

Klik op de betreffende artiest voor meer info.

IWAN DAM

Janneke Peeters

Tom Sanderman Saxofonist Grote ZZP Show

Jacco Lauret


Benjamin Scheltema

ProfielProfessoren

Gijs anders van Straalen